A družstvo / Články

Zpět na seznam článků


Nejmladší plavci zazářili v České Třebové - 18 medailí a 1. místo ve štafetě

O Třebovskou mašinku bojovalo v sobotu 20. ledna 2024 osmadvacet plavců z našeho klubu. Někteří závodili úplně poprvé a jiní si osobními rekordy vylepšili své dosavadní výsledky.
 
Všechny své starty v medailová umístění úžasně proměnila Elen Jungová, na trati 25 metrů znak získala zlatou, v závodě 25 metrů motýlek stříbrnou a dvě bronzové za 25 metrů prsa a 25 metrů volný způsob.
Jako zkušený závodník se představil Jakub Meliš a povedlo se mu vybojovat tři medaile, zlatou na znakařské padesátce, stříbrnou v kraulové padesátce a bronzovou v závodě 50 metrů motýlek.
Velice úspěšná byla Karolína Pikolová, které se podařilo doplavat pro jednu zlatou medaili na trati 50 metrů prsa a dvě bronzové v závodech 50 metrů znak a 50 metrů volný způsob.
Také Alex Trnovský skvěle zvládl natrénovat a získal jednu zlatou medaili na 50 metrů motýlek a jednu bronzovou v závodě 50 metrů prsa. Krásné dvě stříbrné medaile si ze závodu přivezl Ondřej Jung za kraulovou a znakařskou padesátku. Stejně šikovně si vedl Matěj Vysoký, který vyplaval stříbro na 50 metrů motýlek a bronz v kraulové padesátce. Osobní rekordy pomohly a po jedné bronzové medaili získali Nela Tesařová v závodě 50 metrů prsa a také Mia Tuschlová za 50 metrů znak.
 
Perfektním výkonem a zlatou medailí ozdobenou i výhrou dortu v podobě lokomotivy se předvedla štafeta s trenérem 8 x 25 metrů volný způsob.
 
Fotogalerie ZDE.
Výsledky ZDE.
 


Zpět na seznam článků




 

                                                         

 

                         

 

                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Partneři klubu poskytující slevu členům na své produkty a služby: