A družstvo / Články

Zpět na seznam článků


Medailový úspěch v České Třebové

Velmi vydařená byla výprava našich 32 plavců na 36. ročník závodu CENA TŘEBOVSKÉ LOKOMOTIVY v sobotu 13. 4. 2024. Téměř všem závodníkům se podařilo zaplavat v některých startech osobní maxima.
 
V prsařském dvojboji na 100 a 200 metrů prsa se po součtu FINA bodů blýskli ziskem medaile a poháru - Michal Nikodím - 1. místo, Jonáš Bartok - 1. místo, Valerie Marečková - 2. místo a Kryštof Hercík - 3. místo.
Také ve znakařském dvojboji na 100 a 200 metrů znak se bojovalo o pohár a medaili - Sofie Veselá - 1. místo, Adam Hottmar - 2. místo, Monika Suchardová - 3. místo Jakub Meliš - 3. místo.
Kraulařský čtyřboj součtem bodů z tratí 50, 100, 200 a 400 metrů volný způsob byl obohacen věcnými cenami, ve své kategorii získala 1. místo Karolína Pleskotová a pěkné 3. místo vybojovala Monika Suchardová.
V jednotlivě hodnocených závodech se zisk medailí podařil plavcům - Michal Nikodím, ten získal tři zlaté medaile za 200 metrů polohový závod, 50 metrů znak a 50 metrů prsa, Jiří Klaban doplaval pro dvě zlaté medaile v závodech 50 metrů prsa a 50 metrů znak, Sofie Veselá vybojovala dvě zlaté medaile za 50 metrů znak a 100 metrů motýlek a jednu stříbrnou za 50 metrů motýlek, Karolína Pleskotová získala dvě zlaté medaile v závodech 50 a 100 metrů motýlek, stejně úspěšný byl v obou motýlkářských tratích Matěj Vysoký se ziskem dvou zlatých medailí, Zlata Potůčková odváží ze závodů dvě zlaté medaile za 100 metrů motýlek a 200 metrů polohový závod, Kryštof Hercík doplaval pro dvě stříbrné medaile v prsařské a znakařské padesátce, Jakub Meliš si na 200 metrů polohový závod vyplaval zlatou medaili, Monika Suchardová přidala k ostatním výsledkům stříbrnou medaili za 50 metrů motýlek, Tomáš Budínský získal stříbrnou medaili ve znakařské padesátce, Jonáš Bartok získal na 200 metrů polohový závod také stříbrnou medaili, Eliška Hejduková doplavala ve znakařské padesátce pro bronzovou medaili a na prsařské padesátce si Valerie Marečková i Vanda Cimprichová vybojovaly bronzovou medaili. 
 
Fotogalerie ZDE.
Výsledky ZDE.
 


Zpět na seznam článků




 

                                                         

 

                         

 

                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Partneři klubu poskytující slevu členům na své produkty a služby: