A družstvo / Články

Zpět na seznam článků


Medailový úspěch na Velké ceně Vysokého Mýta

Na 26. ročník Velké ceny Vysokého Mýta se v sobotu 7. 10. 2023 vydalo závodit 27 plavců. Že se jim dařilo je vidět na počtu vyhraných medailí.
 
Největším úspěchem se může pochlubit Mateo Jůza, který vybojoval jednu zlatou, dvě stříbrné a tři bronzové medaile. 
 
Úžasný výkon předvedla Karolína Pikolová a důkazem toho jsou dvě stříbrné a tři bronzové medaile.
 
Celkem pro tři zlaté a jednu stříbrnou medaili si skvěle doplaval Michal Nikodím. Své starty ozdobil třemi zlatými medailemi Ondra Jung a Kamila Jahelková získala dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili. 
 
Na medailové umístění svými výkony dosáhli Matěj Kričfaluši se dvěma stříbrnými medailemi, Jakub Meliš s jednou stříbrnou a jednou bronzovou medailí, Alex Trnovský také s jednou stříbrnou a jednou bronzovou medailí a Kryštof Hercík se dvěma bronzovými medailemi.
Umístění na stupních vítězů si užili také Marie Hejduková ziskem jedné stříbrné medaile, Vanda Cimprichová ziskem jedné stříbrné medaile, Amelie Soukupová také jednou stříbrnou medailí, Eliška Bártová vybojovala jednu bronzovou, stejně tak i Hana Jahelková vyhrála jednu bronzovou medaili, Daniel Veis si v osobním rekordu doplaval pro jednu bronzovou medaili a Matěj Vysoký byl stejně úspěšný se ziskem jedné bronzové medaile. 
 
Gratulujeme všem k zaplavaným osobním rekordům.
 
Fotogalerie ZDE.
Výsledky ZDE.


Zpět na seznam článků




 

                                                         

 

                         

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Partneři klubu poskytující slevu členům na své produkty a služby: