A družstvo / Články

Zpět na seznam článků


Medailová nadílka v České Třebové

Pěkným 25 metrovým bazénem v České Třebové se v sobotu 29. dubna 2023 rozjel 35. roční CENY TŘEBOVSKÉ LOKOMOTIVY. 
 
V nejmladší kategorii byli úspěšní se dvěma stříbrnými medailemi Ondra Jung a Kamila Jahelková, Jakub Guňka získal jednu stříbrnou a jednu bronzovou medaili. 
 
Skvěle si vedli i naši plavci v kategoriích ročníků 2011-2012. Jáchym Bartok doplaval po zlaté medaili i pro dvě stříbrné, Michal Frank přidal k jedné zlaté i jednu stříbrnou a bronzovou medaili a Zlatka Potůčková doplavala pro jednu bronzovou medaili. Mateo Jůza si vyplaval jednu zlatou, dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili a Sofie Veselá si po zisku zlaté medaile doplnila sbírku ještě o dvě bronzová umístění. 
 
Nejvyšší kategorií žactva byly ročníky 2009-2010, kde slavili úspěch s jednou stříbrnou medailí Jonáš Bartok i Lukáš Guňka. Přehlédnout se nedal ani Michal Nikodím, který kromě zlaté a stříbrné vyhrál i bronzovou medaili.
 
Za dorost nastoupilo za Plavecký klub hned pět plavců. Nejúspěšnější byla Kája Pleskotová, ta si z pěti startů odnesla pět zlatých umístění. Následována byla ve všech startech Monikou Suchardovou, která byla pětkrát stříbrná. Jednu zlatou medaili si vybojovala Valerie Marečková a bronz vyhrál Matouš Fáber i Darina Srkalová.
 
Úspěšné byly i štafety, kde pro náš klub cinklo dvakrát zlaté a dvakrát bronzové umístění.
 
Za perfektní výkony plavcům gratulujeme.
 
 


Zpět na seznam článků




 

                                                         

 

                         

 

                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Partneři klubu poskytující slevu členům na své produkty a služby: