A družstvo / Články

Zpět na seznam článků


Krajský přebor v Náchodě pro žactvo 10 - 11 let

Na Krajský přebor 10 - 11letého žactva se v sobotu 11. 11. 2023 vydalo do Náchoda 33 plavců a osobní rekord si zaplaval téměř každý z nich.
Všech šest startů proměnili v medailové umístění Ondřej Jung, který si doplaval pro tři zlaté, dvě stříbrné a jednu bronzovou medaili a Jáchym Bartok, ten vybojoval tři zlaté, jednu stříbrnou a dvě bronzové medaile.
Velice pěkné sportovní výkony předvedli a medaile si odváží Karolína Pikolová ziskem jedné zlaté, jedné stříbrné a jedné bronzové medaile, Zlata Potůčková se dvěma stříbrnými a jednou bronzovou medailí, Kamila Jahelková ziskem čtyř bronzových medailí a Agáta Pacltová se třemi bronzovými medailemi. Jeden ze svých startů ozdobili medailí Tomáš Budínský bronzovou medailí, Jakub Guňka bronzovou medailí a Alex Trnovský také ziskem bronzové medaile.
V závodě na 4x50 VZ se umístila štafeta ve složení Agáta Pacltová, Tomáš Budínský, Zlata Potůčková a Jáchym Bartok na 1. místě a ve stejném složení se tito plavci postavili na start i na 50xPZ a obsadili 2. místo.
 
Fotogalerie ZDE.
Výsledky ZDE.
 


Zpět na seznam článků




 

                                                         

 

                         

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Partneři klubu poskytující slevu členům na své produkty a služby: